Banán ízű Csokoládé ízű Vanília ízű

Ismerd meg

A parmalat fit termékeit

A Parmalat Fit proteinnel gazdagított termékcsalád, amely magas fehérje, alacsony zsír- és kalóriatartalmával ideális kiegészítője az aktív és egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen kiegyensúlyozott táplálkozásnak!

Parmalat Fit csokoládé ízű protein ital tejjel

30g
protein
0.5%
zsír

A Parmalat Fit csokoládé ízű protein ital magas protein tartalmával hozzájárul az izmok fenntartásához, alacsony tejzsírtartalmával, csökkentett cukortartalmával és kiváló ízével ideális választás bármely korosztályt számára, akik az aktív életmód mellett a fehérjében gazdag, kiegyensúlyozott táplálkozást is szem előtt tartják. A praktikus, 500 ml-es kiszerelésnek köszönhetően a főétkezések között, útközben is könnyen fogyasztható. Így a felgyorsult életvitel mellett is egyszerűen beilleszthető az egészséges étrendbe.

Energia
214 kJ / 51 kcal
Zsír
0,5 g
amelyből telített zsírsavak
0,4 g
Szénhidrát
5,2 g
amelyből cukrok
4,8 g
Rost
0,6 g
Fehérje
6,0 g
0,1 g

Parmalat Fit banán ízű protein ital tejjel

30g
protein
0.3%
zsír

A Parmalat Fit banán ízű protein ital magas protein tartalmával hozzájárul az izmok fenntartásához, alacsony tejzsírtartalmával, csökkentett cukortartalmával és kiváló ízével ideális választás bármely korosztályt számára, akik az aktív életmód mellett a fehérjében gazdag, kiegyensúlyozott táplálkozást is szem előtt tartják. A praktikus, 500 ml-es kiszerelésnek köszönhetően a főétkezések között, útközben is könnyen fogyasztható. Így a felgyorsult életvitel mellett is egyszerűen beilleszthető az egészséges étrendbe.

Energia
206 kJ / 49 kcal
Zsír
0,3 g
amelyből telített zsírsavak
0,2 g
Szénhidrát
5,2 g
amelyből cukrok
4,7 g
Rost
0,6 g
Fehérje
6,0 g
0,1 g

Parmalat Fit vanília ízű protein ital tejjel

30g
protein
0.3%
zsír

A Parmalat Fit vanília ízű protein ital magas protein tartalmával hozzájárul az izmok fenntartásához, alacsony tejzsírtartalmával, csökkentett cukortartalmával és kiváló ízével ideális választás bármely korosztályt számára, akik az aktív életmód mellett a fehérjében gazdag, kiegyensúlyozott táplálkozást is szem előtt tartják. A praktikus, 500 ml-es kiszerelésnek köszönhetően a főétkezések között, útközben is könnyen fogyasztható. Így a felgyorsult életvitel mellett is egyszerűen beilleszthető az egészséges étrendbe.

Energia
213 kJ / 50 kcal
Zsír
0,3 g
amelyből telített zsírsavak
0,2 g
Szénhidrát
5,8 g
amelyből cukrok
4,8 g
Rost
0,2 g
Fehérje
6,0 g
0,1 g