PARMALAT FIT RECEPTEK

ZABKÁSA MUFFIN

Elkészítési idő: 50 perc

A rohanós reggelek megmentői lesznek a mennyei finom zabkása muffinok, melyeket akár lefagyasztva is tárolhatsz, majd mikor fogyasztanád, mikróban csak fel kell engedned!

 

Hozzávalók (12 darabhoz):

másfél csésze vaníliás Parmalat Fit protein ital tejjel

2 tojás

fél csésze almaszósz

1/4 csésze mogyoróvaj

1/4 csésze juharszirup/méz

1 tk. vanília kivonat

3 csésze zabpehely

1 tk. sütőpor

1 tk. fahéj

fél tk. tengeri só

fél csészényi dió, mandula, napraforgómag, tökmag, kókuszchips vagy csokichips

fél csészényi aszalt gyümölcs (áfonya, mazsola)

 

Elkészítés:

175 fokra melegítsd elő a sütőt, a muffinformákat pedig vékonyan, de alaposan olajozd, vajazd ki. Robotgéppel keverd össze a tojásokat, a Parmalat FIT vaníliás protein tejet, az almaszószt, a mogyoróvajat, a juharszirupot és a vaníliát. Add hozzá a zabpelyhet, a sütőport, a fahéjat és a sót, és keverd alaposan össze a tésztát! Adagold a tésztát a formákba, majd a tetejét díszítsd ízlés szerint. 25-30 percig süsd, majd 5 percig hagyd hűlni.

További receptek