PARMALAT FIT RECEPTEK

SÜTŐBEN SÜLT ZABKÁSA

Elkészítési idő: 50 perc

Előkészítés: 20 perc

Izgalmas receptünkben megmutatjuk, hogy mi történik, ha az egész estén át pihentetett zabkásádat bedobod a sütőbe!

 

Hozzávalók:

3 csésze banános Parmalat Fit protein ital tejjel

2 ek. sótlan vaj és még egy kicsi az edény kivajazásához

1 nagy tojás

1/4 csésze méz vagy juharszirup

2 tk. vanília kivonat

1 tk. fahéj

1 tk. sütőpor

1/4 tk. só

2 csésze nagyszemű zabpehely

magvak, aszalt vagy friss gyümölcs, kókuszchips

 

Elkészítés:

Vajazz ki egy 20×20 centis tepsit, majd a maradék vajat olvaszd fel, keverd össze a tojással, a Parmalat FIT banános protein tejjel, a mézzel, az édesítővel, a fahéjjal és a vaníliával. Keverd hozzá a sütőport, a sót, és a zabpelyhet is. Ízlés szerint adj hozzá mandulát, diót, friss vagy aszalt bogyós gyümölcsöket. Fedd le a tepsit, és pihentesd a zabkását egy éjszakán (8 órán) át hűtőben. Másnap reggel nincs más dolgod, mint 175 fokos sütőben, 45 perc alatt készre sütni. Tálald melegen, kókuszchipsszel a tetején.

További receptek